Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/forge/sennberg.se/web/wp-content/plugins/bootstrap-3-shortcodes/bootstrap-shortcodes.php on line 2122

Neutrik AG, känd globalt som en ledande leverantör av robusta och pålitliga professionella anslutningsprodukter för audio, video och data firar i år 40-årsjubileum. Företaget som startade på en bakgård till en bondgård i  Schaan, Liechtenstein, är idag en ledande leverantör av innovativa elektriska och elektroniska produkter och system för den professionella underhållningsbranschen. Nu, 40 år senare, är företaget med och sätter standarder på marknaden. 

Neutriks fotspår är tydliga: Varhelst det finns en scen kan man hitta Neutriks produkter som en integrerad del av arrangemanget. Varhelst det finns högtalare och instrument som behöver pluggas in eller anslutas så är Neutriks kontaktlösningar där och gör jobbet.

Företagets innovativa idéer när det gäller kontakter och kontaktsystem för den professionella underhållningsbranschen, har gjort Neutrik AG till en perfekt partner för kunder över hela världen direkt från start.

Förutom att Neutrik i år firar 40 år i branschen, är 2015 det år då företaget tillverkat hela 1 miljard kontakter. Med tanke på den här imponerande siffran kan Neutrik, utan att överdriva, säga att de är marknadsledande inom XLR-kontakter. Den här framgångssagan och tillverkningen av 1 miljard kontakter är baserad på företagets filosofi som fokuserar på innovation, hög pålitlighet och kontinuitet – och har så varit ända sedan starten 1975.

 

Gå till Neutriks kontakter i ordershoppen

« Tillbaka