Praktisk kurs

Vi erbjuder kostnadsfria utbildningar främst för installatörer då kursen innehåller ett praktiskt moment. Under kursen går vi igenom varför hörslingor behövs, hur hörslingor och magnetfält fungerar, olika typer av slinglayouter, praktiska moment där vi lägger en hörslinga och mäter in hörslingor enligt IEC 60188-4.

Vi går även igenom felsökning, metallförlust och de lagar, regler och standarder som gäller. Efter genomförd kurs kommer du som installatör att läggas upp på vår webbsida över ackrediterade installatörer.

Datum för kurser kommer inom kort.

 

Equality of Access (Jämlikhet för tillgänglighet) online-kurs via Loopworks

CPD och AVIXA CTS ackrediterande kurs. För att genomföra denna behöver du bara logga in eller registrera dig kostnadsfritt här

Webbinariets mål är:

  • Förstå behovet för hörseltekniska lösningar
  • Lagkrav för hörseltekniska lösningar
  • Vilka olika typer av teknologier som finns
  • Applikationer och teknologiernas lämplighet
  • Principer och prestanda hos hörslingor
  • Olika systemdesigner och betänksamheter

Webbinariet är på engelska och håller på i 45-60 minuter. Efteråt får du möjlighet att ta ett test; ett resultat på 5 av 6 rätta svar är godkänt varpå ett certifikat om genomfört webbinarium skickas till dig via e-post.

Läs mer om webbinariet här

Vill du att vi kommer till dig och utbildar era medarbetare om hörslingor, var vänlig kontakta oss på Sennberg på tel: 08-566 16 400 eller via e-post: mail@sennberg.se

« Tillbaka