Ampetronics kärnvärderingar är representerade i varje produkt med Ampetronics namn på och detta gör att Ampetronics produkter skiljer sig kvalitetsmässigt från en del andra fabrikat på marknaden.

Ampetronics högsta prioritering är att försöka förbättra levnadsvillkoren för hörselskadade i olika sammanhang. Att ”bara” försöka tillverka de bästa produkterna räcker inte, Ampetronic och Sennberg erbjuder också en mycket hög servicegrad, teknisk support, systemdesign, utbildning av auktoriserade installatörer med mera.

Ljudkvalitet

Ampetronics produkter erbjuder högkvalitativt ljud, är designade för att eliminera så kallad clipping, limiting och distorsion. Förstärkningen är skräddarsydd för att passa hörselskadade och produkterna gör ett ypperligt jobb i att reproducera frekvenserna i det högre mellanregistret (2 – 5 kHz) som är ett kritiskt område för taltydligheten och även för att lyssna på till exempel musik.

Pålitlighet och Garanti

Kvalitetstänk genomsyrar Ampetronics företagsfilosofi, från relationen med slutkunden ända till användarvänligheten och pålitligheten hos de enskilda produkterna. Ampetronic är certifierat mot ISO 9002 Produkterna har den lägsta kostnaden för kunden beräknad över dess livslängd och omfattas av 5 års garanti.

Kompabilitet och överensstämmelse med EU-standard

IEC60118-4 är den europeiska standarden för hörslingor eller närmare bestämt fältstyrkan för själva magnetfältet som skapas av slingan. En slinga som uppfyller denna standard krävs för att den ska vara förenlig med svensk lag. Korrekt installerad uppfyller alla Ampetronics förstärkare detta.

Support

Oavsett projekt och tillämpning av Ampetronics produkter så erbjuder vi med hjälp av våra auktoriserade installatörer snabb och kompetent hjälp kring olika aspekter av ert projekt.

Flexibilitet

Våra produkter är lämpliga för väldigt många områden och med hjälp av ett stort antal adaptrar och andra tillbehör kan vi tillgodose de flesta tänkbara behov som kan uppstå. Om det trots detta inte räcker finns även möjlighet att höra av sig till oss om applikationen ifråga för eventuell specialdesign av en produkt för just ert behov.

« Tillbaka