Mixar

Vare sig du bygger ett system för scen eller studio använder Avioms system för Personal Mixing samma byggklossar och följer samma grundläggande signalflöde. Allt ljud distribueras med vanliga Cat-5e-kablar och all mixutrustning kan enkelt integreras med nästan alla ljudsystem.

Ljuddistribution på enkelt vis

Egna skräddarsydda
personliga mixarA360

Med ett eget medhörningssystem har alla musiker friheten att justera sina skärmar eller mixar närsomhelst – utan att det påverkar någon annan och utan behov av en ljudtekniker.

Behövs mer sång? Mindre bas? Behöver du justera stereoljudet från gitarrerna? Med Aviom Personal Mixer styr du allt själv.

Alla Avioms medhörningssystem är designade med musikern på scen eller i studion i fokus, så det finns inga krångliga menyer, funktionsknappar eller behov av komplex programmering.

Hur bygger man ett system?

Få in ljudet i systemet

En Aviom ingångsmodul tar MM1dina befintliga ljudkällor, konverterar dem till digitala om så behövs, och distribuerar ljudet via en Cat-5e-kabel med hjälp av Avioms A-Net-teknologi. Om ditt ljudsystem innehåller ett Dante™-ljudnätverk kan du även ansluta direkt till Dante.

Varje ingångsmodul eller konsollkort kan överföra upp till sexton ljudkällor till det personliga mixing-systemet. Flera olika ingångsmoduler eller kort kan användas i samma system.

Aviom tillverkar ett gränssnittskort för Yamahas digitala konsoller och många andra ledande digitala ljudkonsolltillverkare erbjuder ett gränssnitt för att ansluta till Avioms personliga mixing-system.

 

Distribuera ljudet till din Personal MixerMM1

En A-Net-distributor tar A-Net-signalen från ingångsmodulen eller konsollkortet och skapar flera kopior för Personal Mixers.

Som en bonus kan din A-Net Distributor strömförsörja Personal Mixers via samma Cat-5e-kabel som används för ljudmatningen.

Varje A-Net-distributor stödjer upp till åtta Personal Mixers, men om du behöver fler Personal Mixers kan du ansluta så många A-Net-distributors som du behöver.

 

 

Mixa och få ut ljudet MM1

Aviom A640, A360, A320 och tidigare modeller av Aviom Personal Mixer kan användas tillsammans i ett system, så välj den mixer med de funktioner som passar bäst för varje musiker.

 

Anslut in ears, hörlurar, högtalare eller förstärkare direkt till varje Personal Mixers ljudutgång eller använd Network Mix Back-funktionen i Aviom D800 och D800-Dante.

 

 

 

Exempel

Grundsystem med 16 kanaler

Så här kan ett system med sexton kanaler, en ingångsmodul (AN-16/i v.2), en A-Net-distributor (D400) och upp till åtta Personal Mixers (A320 och A360) se ut.

 

>> Gå till Aviom i ordershoppen

 

« Tillbaka