Kursen den 14 maj är fullbokad. Kryssa gärna i rutan nedan om du vill gå kursen vid ett senare tillfälle.

Välkommen till en kostnadsfri endagskurs med fokus på projektering och installation av hörslingor. Under kursen kommer vi även att beröra flera tekniker av assisterad lyssning.

Tid: Tisdagen 14 maj kl 8.30 – 16.30 (lunch kl 12:00-13:00)
Plats: Torsgatan 26 i Stockholm (endast 15 minuter gångavstånd från Stockholm central).
Frukost, lunch och fika ingår.

För vem? Kursen riktar sig mot projektledare, installatörer och konsulter inom AV-branschen. Den passar även dig som behöver mer information om tekniska lösningar för assisterad lyssning.

Efter genomförd kurs tilldelas du ett intyg med genomförd kurs och dina kontaktuppgifter kommer att läggas upp på vår hemsida: www.sennberg.se

Ogiltig frånvaro: Kursen är kostnadsfri, men vid ogiltig frånvaro tar vi ut en avgift på 595 kronor exklusive moms. Vid avanmälan 7 dagar före kurstillfället tas ingen avgift ut.

Andra kurstillfällen: Är du intresserad av att gå kursen vid ett senare tillfälle istället, fyll i formuläret och klicka i rutan ”Jag vill gå kursen vid annat tillfälle”, så kontaktar vi dig när nya kursdatum är satta.

Loopworks är Ampetronics kunskapsportal och simuleringsverktyg för hörslingor. Där kan du lära dig mer om hörslingor och själv designa ett system för hörslinga.
Gå gärna in och skapa ett konto på Loopworks.

Vid frågor om kursen vänligen kontakta kursansvarig Christoffer Andersson på tel 073-9469357 eller christoffer.andersson@sennberg.se

Vi ser fram emot ditt deltagande! Väl mött!

« Tillbaka